Breekbrood

Gepubliceerd op 17 april 2020 om 10:39

Breekbrood
Het is heerlijk zomer weer, we kunnen vanavond lekker buiten eten. Ik snijd wat breekbroden open om deze te vullen.
In de oven heb ik pulled pork gemaakt en dat gemengd met wat verse groente en smokey barbecue saus.
Ook maak ik een vegetarisch brood belegd met een voorgebakken mengsel van courgette, champignon en ui. Hier gaan wat plakjes mozzarella op.
Mijn man husselt de kippenvleugeltjes nog even goed door de ketjapmarinade. Zo de voorbereidingen zijn gedaan.
Nu eerst even de eetlust opwekken. We halen de tandem uit de schuur en fietsen eerst een rondje langs de plassen. Einde van de middag gaat de barbecue aan en bakken we de kipvleugels en de breekbroden. Wat is het toch heerlijk genieten als het weer een beetje meewerkt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.